(5015) Ballistol olie 50ml

Artikel 8 van 13
€ 7,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Ballistol Universele Olie van Klever is een van de weinige alkalische oliën. Als alkalische olie en spray is Ballistol Universele Olie zeer effectief, universeel en milieuvriendelijk. Ballistol verzorgt, smeert, desinfecteert en beschermt tegen corrosie, kruipt in de kleinste hoekjes en verhardt niet, zelfs niet na jaren. Het is biologisch afbreekbaar en irriteert de huid niet. Ballistol kan vanwege zijn samenstelling niet verharden en is door zijn farmaceutische bestanddelen ook toegelaten in bepaalde onderdelen van de voedingsindustrie.

Met Ballistol Olie neemt u afstand van spuitbussen en zo krijgt u meer olie voor uw geld. Daarom krijgt u Ballistol Olie bij ons ook in het pakket als verstuiver, als alternatief voor de spuitbus.

Ballistol Olie in blik is nog veelzijdiger dan een spuitbus. Of je het nu aanbrengt met kwast of gebruikt voor het navullen van Oliespuiten of Olieverstuivers. Een blik met Ballistol Olie bestelt u, hier in de Shop, van 50 ml. tot 200 liter. Ballistol Olie vloeibaar bieden wij aan in een pakket met professionele olie met verstuiver, De spuitbus met drijfgas wordt hierdoor volledig vervangen.

Ballistol Olie wordt in de volgende sectoren veelvuldigtoegepast:

De Eigenschappen van Ballistol Universele Olie:
Ballistol is corrosiebestendig, smeerolie, onderhouds- en reinigingsmiddel met hoog kruipbereik en heeft desinfecteervermogen. Ballistol verhardt en veroudert niet, dringt door tot in de kleinste haarscheurtjes en lost resten harde resten olie op. Geen andere olie is zo veelzijdig.

Beschrijving van de toepassingsmogelijkheden

Ballistol spray voor de doe-het-zelver, industrie en bedrijf:

Ballistol Universele Olie is geschikt voor het onderhoud van machines zoals cirkelzagen, schaafbanken, boormachines, draaibanken, fabrieksinstallaties en vulmachines. Door de farmaceutische ingrediënten is Ballistol geschikt voor gebruik in onderdelen van de levensmiddelenindustrie.

Zowel voor onderhoud en behoud van gereedschappen en instrumenten als voor precisie-instrumenten. Voor het oplossen van verroeste schroeven of om handzweet op gevoelige metalen oppervlakken te neutraliseren. Zo voorkomt u zogenaamde vingerafdrukken op metaaloppervlakken. In de drankindustrie wordt Ballistol Universele Olie gebruikt voor onderhoud en het behoud van vulmachines en afsluitmachines. Natuurlijk is Ballistol volgens de levensmiddelenwet veilig in gebruik.

In de Ballistol Shop vindt u alle categorieën producten voor de doe-het-zelver, industrie en huis en tuin.

Ballistol Spray voor Auto en Motoren:

Ballistol beschermt chroomdelen, velgen en deursloten resp. stuursloten. Een druppel Ballistol in het slot voorkomt bevriezing in de winter. In de zomer volstaat een vleugje Ballistol op het front van de radiator, insektenaanslag en de auto kan na de rit moeiteloos te schoongemaakt worden. Ballistol onderhoudt de soepele werking van de automatische antenne en alle besturingskabels. Ballistol voorkomt het bevriezen van de deurrubbers in de winter. Met een beetje Ballistol in het spoelwater glanzen doffe lakken en kunststoffen weer als nieuw.

Ballistol heeft zich bewezen voor motoronderhoud, zowel bij huidige modellen als bij oldtimers. Zuigers en cilinders blijven glimmend en vrij van aanslag, als ze met Ballistol behandeld zijn. Door de eigenschappen als corrosieoplosser en beschermer is Ballistol ook zeer geschikt voor het restaureren van alle soorten motorvoertuigen.

Verdere verzorgingsproducten voor motorvoertuigen vindt u onder Roestbescherming, Metaalverzorging, Starthulp-Spray, Technische Producten en onder Oliespuiten en Dispensers.

Ballistol Olie in het huishouden:

Ballistol helpt tegen klemmende deursloten, piepende deurscharnieren en stroeve raamscharnieren. Ballistol verzorgt en onderhoudt het scheerapparaat, de naaimachine maar ook de fiets en is ideaal voor ski- en snowboardbindingen en bescherming van de kanten van het glijvlak tijdens transport of opslag.

Houten deuren en kasten krijgen door Ballistol weer hun oorspronkelijke glans.

Haardplaten, roestvrijstalen platen of onbeschermde houtbodems, alles glanst weer als nieuw. Tenten en andere stoffen, of het nu synthetische of natuurlijke stoffen zijn, impregneert u met onze Impregneerspray.

Ballistol Olie in de Tuin:

Ballistol Universele Olie heeft zich uitstekend bewezen voor de verzorging en het onderhoud van tuingereedschap zoals maaimachines, scharen, tuinslanghaspels, pompen enz. Ook spades, harken en rieken blijven blank en roesten niet.

Datzelfde geldt voor motorfrezen, hakselaars en heggenscharen. Ballistol is milieuvriendelijk. Ballistol kan Zelfs tegen bladluis gebruikt worden. Slechts een beetje Ballistol in het water en op de bladluis sproeien.

Deze verstikken door de hechtende olie en uw plant is weer luisvrij.

Ballistol is geheel biologisch afbreekbaar en daardoor ongevaarlijk voor het milieu. Als u in de tuin motorgereedschap, bv. elektrische maaimachines of motorzagen, gebruikt dan bespaart u verzendkosten als u onze Starthulp-Spray meteen mee besteld. Tenten en andere stoffen, of het nu synthetische of natuurlijke stoffen zijn, impregneert u met onze Impregneerspray.

Ballistol Olie voor Lederverzorging:

Ballistol maakt ruw en droog leder weer soepel en elastisch, beschermt tegen uitdrogen, water en vuil en geeft een zijdezachte glans. Resten van looizuur in het leder worden geneutraliseerd. Ideaal voor laarzen, zadels en hoofdstellen.

Beschermt motor- en lederen kleding, lederen jassen en mantels van glad leder

Harde lederen handschoenen worden weer zacht en soepel. Attentie: niet voor suède, licht gekleurd leder kan donker verkleuren. De typische geur van Ballistol vervliegt na korte tijd. Het leder blijft niet vet. Hier vindt u meer Producten voor Lederverzorging.

Ballistol Spray en Metaal:

Ballistol wordt veelvuldig gebruikt in de machine- en gereedschapsbouw, bij de productie van precisiegereedschappen en weegschalen. Ballistol vormt een beschermende film op metalen, neutraliseert handzweet en andere zure roestvormende residuen en beschermt zo tegen corrosie. Vanwege de lage oppervlaktespanning en grote kruipvaardigheid bereikt Ballistol ook de kleinste hoeken en fijnste haarscheurtjes in metaal. Ballistol is ideaal voor het onderhoud van precisie- en meetinstrumenten en weegschalen. Hier vindt u meer Producten voor Metaalverzorging.

Ballistol en Hout:

Ballistol beschermt, onderhoudt en regenereert natuurlijk hout. Het verdiept de houtnerven en beschermt tegen vocht en insecten. Ballistol Universele Olie is daarom ideaal voor de verzorging van (antieke) meubels. Houten deuren en kasten krijgen door Ballistol weer hun oorspronkelijke glans. Hier vindt u verdere Producten voor hout behandeling.

Ballistol Olie en Kunststoffen:

Ballistol verzorgt en beschermt oliebestendige kunststoffen, houdt ze elastische en beschermt tegen uitdroging. Ook voorkomt het bevriezen van deurrubbers bij motorvoertuigen. Kunststof oppervlakken glanzen weer als nieuw, zonder vet te blijven. Hier vindt u verdere Producten voor Kunststofverzorging.

Ballistol Olie voor Huid- en Dierverzorging:

Ballistol is huidvriendelijk, verzorgt huid en vel en is totaal ongevaarlijk indien per ongeluk ingenomen. Het werkt desinfecterend bij wonden en bevordert de genezing ervan. De Wondverzorging was reeds bij de ontwikkeling van Ballistol een van de 3 belangrijkste eigenschappen. Meer daarover leest u in de Ballistol Story of onder Ballistol en zijn geschiedenis. Bij dieren is Ballistol zeer geschikt voor schoonmaak en verzorging van het vel, de buitenste oorschelp, staart, manen en hoeven. Hier vindt u meer producten van Lichaamsverzorging, Wellness en Massage olie tot Insectenbescherming, geschikt voor de tropen, tot Nagelverzorging. Hier vindt u onze Producten voor Dierverzorging.

Ballistol Olie als Wapenolie:

Ballistol is geschikt voor reiniging, onderhoud en behoud van jachtwapens, sportwapens en andere wapens van welke aard dan ook. Het beschermt tegen corrosie, smeert, maakt schoon en verwijdert kruitresten, lood, koperafzetting en Tombakresidu. Ballistol kruipt in de kleinste scheurtjes en lost alle vervuilingen en harde ongewenste olie op. Het neutraliseert verbrandingsresten, zure verbrandingsresten en verwijdert schotresten. Ballistol behoudt de hele mechaniek soepel en is door zijn eigenschap als houtonderhoudsmiddel en Lederonderhoudsmiddel ook als onderhoud van houtassen en leren riemen geschikt. Hier vindt u alle Producten voor Wapen onderhoud.

Ballistol Olie in de Hengelsport:

Met Ballistol Olie onderhoudt u haken, vlieghaken, aasnaalden, veerstaaldraad en leiders. Met Ballistol blijven katrollen soepel en telescoophengels werkende. Alle geleidende onderdelen blijven soepel en ook telescoophengels kunnen moeiteloos in elkaar geschoven worden. Wat stoort de rust bij het vissen het meest?

Ballistol voor Fietsonderhoud:

Ballistol is bruikbaar van stuur tot pedalen. Het smeert en reinigt kogellagers en kettingen, maakt vastzittende verbindingen los en dient als contactolie zoals Contactspray en kruipt in de kleinste hoeken. Ballistol Universele Olie beschermt lederen zadels en gereedschapstassen. Ruw leder wordt hersteld, soepel en geïmpregneerd voor sneeuw en regen. Ballistol smeert en reinigt ook alle andere bewegende delen zoals kettingen, tandwielen, pedalen, clickpedalen, voorvorken, wielnaven, kabels e.d. Bovendien geeft Ballistol een doeltreffende corrosiebescherming. Na de behandeling met Ballistol glanzen aluminium- en chroomdelen weer als nieuw. Ook verwijdert Ballistol verharde en ongewenste oliën en is ideaal voor het reinigen van vervuilde delen. Meer producten voor fiets onderhoud vindt u onder Metaalonderhoud en onder Oliespuiten en Dispensers.

Ballistol Olie en het Milieu:

Alle in Ballistol werkzame stoffen zijn biologisch. De basis is zuivere medicinale witte olie. Ballistol is levensmiddelecht, huid onschadelijk en bevat geen dierlijke stoffen. Ballistol veroudert niet en verhardt ook na jaren niet. Alle ingrediënten van Ballistol zijn biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor het milieu.

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel