Gunzilla BC-10 is een schoonmaakmiddel, smeermiddel en preserveermiddel in één. Hierdoor hoef je niet meer een schoonmaakmiddel en een aparte olie te gebruiken voor je wapenonderhoud.

Gunzilla BC-10 verwijdert ,door de unieke formule, effectief koolstof,
koper, lood, roest en zwartkruit.

Gunzilla BC-10 verbetert de betrouwbaarheid, omdat het op het wapen een niet ionische coating achterlaat voor smering en bescherming die GEEN zand, stof en koolstof aantrekt.

Diverse testen hebben aangetoond dat Gunzilla BC-10 beter is dan vele andere wapen onderhoudsmiddelen die momenteel op de markt zijn.

Gunzilla BC-10 word o.a. gebruikt door het Amerikaanse leger!

===================================

Gunzilla BC-10 is een gepatenteerde alles in 1 formule, ontworpen om te reinigen, smeren en beschermen.

Gunzilla werkt het beste wanneer er geen andere schoonmaakmiddelen, olie of preserveermiddelen worden gebruikt.

Gunzilla BC-10 is ontwikkeld om storingen aan het wapen te verminderen en om de gezondheidsrisico`s bij langdurig gebruik van wapenolien te verminderen.

Gunzilla is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen water en geen aardolie distillaten. Hierdoor is het ook uitwasbaar.

Gunzilla kan gebruikt worden op elk type wapen zoals pistolen, jachtgeweren, geweren, semi/automatische wapens, zwartkruit wapens en kanonnen.

Gunzilla verwijdert effectief koolstof, koper, lood, roest en zwartkruit.

De meeste schoonmaakmiddelen verzachten het kruidslijm, maar het kruitslijm dient daarna nog te worden afgeschraapt of geschrobt uit het wapen. De unieke formule van Gunzilla breekt de verbindingen van de koolstofmoleculen en verandert ze in een slib dat makkelijker met een doek te verwijderen is. Het neutraliseert en reinigt ook het residu dat overblijft na het verschieten van corrosieve munitie. 

Gunzilla verbeterd de betrouwbaarheid, omdat het op het wapen een niet-ionische coating achterlaat voor smering en bescherming die GEEN zand, stof en koolstof aantrekt. Het Amerikaanse leger in Irak heeft gemeld dat Gunzilla de wapen storingen met 75% verminderd.

Gunzilla bevat geen gevaarlijke chemische stoffen, is niet brandbaar en niet corrosief.
Het is ook veilig en legaal om Gunzilla in het ruimbagage van het vliegtuig te vervoeren.

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel