(5021) Ballistol Robla Solo Mil Loopreiniger 1000ml

Artikel 9 van 13
€ 32,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Robla Solo Mil de betrouwbare loopreiniger voor alle wapens.

  • Verwijdert zelfstandig tombak, koper, zink en lood uit de loop
  • Is neutraal voor staal, nikkel en chroom
  • Verbetert de nauwkeurigheid bij het schieten

Robla Solo Mil ondersteunt de verwijdering van MoS2-laagjes uit coatingresten en is zelfs bij intensieve militaire inzet bewezen en onovertroffen. Het betere is de vijand van het goede. Daarom werd Robla Solo verder ontwikkeld en vervangen door Robla Solo Mil. Na uitgebreid door het leger getest te zijn wordt Robla Solo Mil, op basis van de uitstekende resultaten, nu zelfs gebruikt door speciale eenheden.

Robla Solo Mil bestaat uit een speciale combinatie met ammoniak. Door deze combinatie worden niet alleen ophopingen van koper, tombak en zink verwijderd maar ook lood, de nummer 1 vijand voor de precisie van het wapen. Staal, chroom en nikkel worden niet aangetast door Robla Solo Mil.

Solo Mil Gebruik:

Bij metaalbezinksel Robla Solo Mil in de loop gieten en dichtstoppen met een kurk of rubberen stop (verkrijgbaar bij apotheek of huishoudzaak) en meerdere uren laten inwerken. Bij zware vervuiling de hele nacht laten inwerken. Vul de loop steeds tot de rand. Bij geringe vervuiling volstaat het om meermaals een met Robla Solo Mil doordrenkt (hennep)touw bv. Sucol / Sucolin van Ballistol Klever of VFG viltpropjes, door te trekken.

Laat de loop niet langere tijd liggen indien hij slechts met Robla Solo Mil bevochtigd is. De ammoniak verdampt en het resterende water dat in contact komt met organische zouten kan dan de oorzaak zijn dat het materiaal aangevreten wordt.

De met Robla Solo Mil gevulde en gesloten loop kan zonder problemen de hele nacht blijven liggen.

Een groene of blauwe kleur toont opgelost koper en tombak aan, lood en zink geven een kleurloze oplossing. Aansluitend de loop meermalen droogtrekken en met Ballistol of Gunex inspuiten. Na het drogen moet de loop beslist ingeolied worden anders kan de binnenkant van de loop worden aangevreten.

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel