Nieuw

(8030) AR-15 Multi-Tool Gun Tool AMP

Artikel 27 van 27
€ 97,50 (inclusief btw)

De volgende generatie multitool voor uw AR15

De Gun Tool AMP – AR15 is een 27-in-1 multitool ontworpen voor het AR15-platform. Het innovatieve ontwerp omvat gespecialiseerde koolstofschrapers, een volledige reeks veelgebruikte AR15-gerelateerde bits en werktuigen en een uitklapbare driver. De draagholster met dubbele functie maakt het eenvoudig op te bergen en te gebruiken, zodat u uw gereedschap gemakkelijk bij de hand heeft. Het compacte en robuuste ontwerp maximaliseert elk onderdeel voor functionele mogelijkheden en opbergelementen. Houd uw AR15 in het veld of op de schietbaan operationeel met de Gun Tool AMP – AR15.

De Gun Tool AMP® – AR15 is een pistoolspecifiek multitoolsysteem van de volgende generatie, ontworpen om koolstof van kritieke oppervlakken te verwijderen om de bouten soepel te laten draaien. Dit transformatieve ontwerp combineert een multitool, bitdriver en holster in één draagtas. De gepatenteerde, snel inzetbare holster draagt de multitool, bewaart de bits en is voorzien van een uitklapbare vergrendeling. De roestvrijstalen gereedschappen zijn gemakkelijk toegankelijk en vergrendeld.

De Gun Tool AMP – AR15 is een 27-in-1 multitool voor het AR15-platform, waardoor het het perfecte wapensmeedgereedschap is voor dagelijks gebruik of een volledig functionele set voor uw sporttas of werkbank. De gespecialiseerde koolstofschrapers zijn ontworpen voor elk oppervlak van de boutdragergroep (BCG). Bovendien, het

Inclusief een takedown punch, boutoverride, slagpinborgpintrekker, dragerschraper, slagpinschraper, kraanhamer en een 2,6″ Tanto-mes.

De Gun Tool AMP is de eerste combinatie van multitool en holster in zijn soort, boordevol missiekritieke mogelijkheden. In tegenstelling tot alle andere multitools op de markt is de AMP een transformatorachtige gereedschapskist. Het kenmerkende kenmerk is een draagholster met dubbele functie, die niet alleen een bitset en een multitool met opvouwbaar frame bevat, maar ook verandert in een vergrendelende bitdriver. Het gereedschapsframe is ontworpen en gebouwd voor robuust gebruik en voorzien van liner-locking-gereedschappen die specifiek zijn voor het AR15-platform dat het bedient.

De innovatieve holster vervangt de behoefte aan een schede en voegt een geheel nieuw niveau van mogelijkheden toe zonder onnodige bulk toe te voegen. Het compacte maar krachtige ontwerp van de AMP omvat een multitool en een bitset in een veilige, snel inzetbare holster met een vergrendelbare, uitklapbare magnetische bitdriver. Met de innovatieve holster kunt u hem eenvoudig opbergen en gebruiken vanaf een riem, molle-riem of sporttas, zodat u het gereedschap dat u nodig hebt gemakkelijk bij de hand hebt.

Real Avid, de uitvinder van de originele Gun Tool™, ontwierp de Gun Tool AMP als het volgende gereedschap in de evolutie van multitools voor wapens. Het compacte en robuuste ontwerp maximaliseert elk onderdeel van de constructie, niet alleen wat betreft functionele mogelijkheden, maar ook wat betreft opbergelementen. Elk onderdeel van de Gun Tool AMP is een functioneel hulpmiddel.

De Gun Tool AMP – AR15 is een innovatief, wapenspecifiek multitoolsysteem dat een multitool, bitdriver en holster in één draagsysteem combineert. Het transformatieve ontwerp omvat gespecialiseerde koolstofschrapers voor elk BCG-oppervlak, een volledige reeks algemene AR15-gerelateerde bits en werktuigen, en een uitklapbare driver om on-the-fly aanpassingen en reparaties in een handomdraai uit te voeren. Houd uw AR15 in het veld of op de schietbaan operationeel met de Gun Tool AMP – AR15.

  •  
© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel