Nieuw

(1369) Meprolight Tru-Dot Glock Nachtvizier set ML-10224

Artikel 4 van 6
€ 109,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Meprolight Tru-Dot Glock Nachtvizier  ML-10224 Groen/Groen (Green/Green full set - SKU 0102243101)

Gebouwd op decennia van militaire innovatie en service, is het hoogwaardige tritium van Meprolight® de maatstaf gebleven waarmee de tritiumverlichtingssterkte wordt gemeten.

De Mepro Tru-Dot®-familie van pistoolvizieren is de standaard waarmee alle tritium-pistoolvizieren worden gemeten. Meprolight® maakt gebruik van een speciaal geformuleerd productieproces dat u een unieke helderheid in de branche biedt, van klaarlichte dag tot geen licht en alles daartussenin. Ze worden al tientallen jaren gebruikt en vertrouwd. Het verdiende vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat deze familie tritium dag-/nachtkijkers de eerste keuze is van OEM-fabrikanten.

Mepro Tru-Dot® vaste pistoolvizieren zijn voorzien van een extreem heldere 3 witte stippen voor snelle, nauwkeurige doelverwerving overdag. Zowel de achterste als de voorste tritiumbronnen zullen groen lijken tijdens scenario's met weinig licht en geen licht, waardoor u het grootste vertrouwen krijgt om treffers te maken wanneer het erop aankomt.

De Mepro Tru-Dot®-pistoolvizieren zijn valbestendig, schokbestendig en gebouwd voor eindeloos misbruik of alles wat je maar kunt bedenken. Hun ultralichte stalen constructie heeft een ontwerp zonder haken en ogen, waardoor je gemakkelijk snel je wapen kunt trekken. Dit weten geeft vertrouwen in elke omgeving waarin u zich bevindt.

Mepro Tru-Dot® pistoolvizieren hebben geen batterijen nodig. Ze staan altijd aan, staan altijd klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Tritium-verlichtingssterkte is gegarandeerd voor 12 jaar. Ze zijn onderhoudsvrij en kunnen direct worden geïnstalleerd zonder aanpassingen aan uw fabrieksglijbaan.


Unieke voordelen:

     Geen batterijen – geen schakelaars – altijd gereed wanneer u ze nodig heeft.
     Vertrouwen overdag bij weinig licht.
     De helderste nachtelijke bezienswaardigheden die vandaag beschikbaar zijn.
     TRU-DOT® voor snel instinctief richten.
     Volledig geïntegreerde dag-/nachtwaarneming.
     Onderhoudsvrij.
     Geschikt voor Glock 17, 17L, 19, 22, 23, 24, 25, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel