Nieuw

(1041) ISOTunes HP Defy Slim Basic - groen

Artikel 3 van 3
€ 85,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Gehoorbescherming ISOTunes HP Defy Slim Basic / Groen

Dezelfde geweldige bescherming. Slankere pasvorm.
DEFY Slim Basic biedt superieure bescherming in een eenvoudig, ultraslank ontwerp. Met Tactical Sound Control™ (TSC™)  kunt u de volumes van omgevingsgeluiden horen en regelen, terwijl u tegelijkertijd wordt beschermd tegen schadelijk geluid van geweerschoten. DEFY Slim Basic is de ultieme elektronische oorkap voor afleidingsvrije, hoogwaardige bescherming.

Let op: dit product is niet geschikt voor Bluetooth en bevat geen microfoon voor telefoongesprekken.

Met slechts 289 gram weegt DEFY Slim 100 gram minder dan andere toonaangevende oorkappen. Geniet de hele dag van prestaties en comfort, terwijl u uw vizier gemakkelijk kunt richten. Een schaal die is vormgegeven zodat hij op de meeste geweerlopen past, voor een soepel schot zonder afleiding.

TSC™ is een niveauafhankelijke technologie die gebruik maakt van omnidirectionele microfoons om schadelijk geweerschotgeluid te blokkeren en tegelijkertijd veilige geluiden actief door het product te laten gaan. Bliksemsnelle digitale circuits onderdrukken geluid in minder dan 2 milliseconden!Moeilijk waarneembare omgevingsgeluiden kunnen tot 8x worden versterkt, wat betekent dat uw gehoorbescherming u bewust houdt van uw omgeving en tegelijkertijd uw trommelvliezen beschermt.

Met een eenvoudig te gebruiken fysiek bedieningswiel kunt u de TSC™-niveaus aanpassen, waardoor gedoe tijdens tactische situaties, op de schietbaan of tijdens de jacht wordt geëlimineerd


SNR - 27dB
IP Rating IPx4
Battery Life: 300 Hours
AUX Input

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel