(3403) NcStar Loader-Unloader voor AK47 /SKS 7.62x39

Artikel 3 van 5
€ 34,50 (inclusief btw)

De NcSTAR AK Loader/Unloader is een veelzijdige en betrouwbare tool die is ontworpen om het laden en ontladen van munitie  in AK-stijl Magazijnen Dit compacte en duurzame apparaat is een onmisbare accessoire voor AK-enthousiastelingen, of je nu een recreatieve schutter, een wedstrijdschutter of een professional in het veld bent.

Met de NcSTAR AK Loader/Unloader kunt u afscheid nemen van het gedoe en de tijdrovende taak om individuele patronen in uw AK-magazijnen te laden. Met deze tool kunt u snel en moeiteloos munitie van 7,62 x 39 mm in AK-magazijnen laden, doormiddel van stripper clips. Waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart op het bereik of in kritieke situaties.

Stripper Clips zijn los te bestellen artikelnummer (3411)

Stevige constructie:
De NcSTAR AK Loader/Unloader is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om de ontberingen van regelmatig gebruik te weerstaan. De robuuste constructie zorgt voor duurzaamheid, waardoor het jarenlang een betrouwbaar stuk gereedschap is. Of u zich nu in extreme weersomstandigheden of ruige omgevingen bevindt, deze Loader-Unloader kan het allemaal aan.

Gebruiksvriendelijk ontwerp:
Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is de NcSTAR AK Loader/Unloader eenvoudig te bedienen, zelfs voor degenen die nieuw zijn met vuurwapens. De ergonomische handgreep biedt een comfortabele grip, waardoor een soepele en moeiteloze bediening mogelijk is. Het apparaat is ontworpen om veilig uit te lijnen met AK-magazijnen, waardoor betrouwbaar en consistent laden en ontladen wordt gegarandeerd.

Compact en draagbaar:
Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de NcSTAR AK Loader/Unloader maakt hem zeer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. Of u nu op weg bent naar de schietbaan of betrouwbaar gereedschap nodig hebt in het veld, deze Loader/Unloader heeft een handig formaat om in uw tas of rugzak te passen.

Veelzijdige compatibiliteit:
De NcSTAR AK Loader/Unloader is compatibel met de meeste magazijnen in AK-stijl In caliber 7,62 x 39 mm. Het ondersteunt verschillende magazijnmerken en -modellen en biedt eigenaars van AK-geweren veelzijdigheid en gemak. Of u nu stalen, polymeer- of trommelmagazijnen heeft, deze Loader/Unloader kan ze allemaal aan.

LET OP! Niet geschikt voor de vz.58/CZ858 magazijnen

© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel