(7206) Noblex sight C 7 MOA

Artikel 17 van 22
€ 299,00 (inclusief btw)

Beschrijving

Met de DOCTERsight C editie, maak je een sterke verklaring. De wereld is niet zwart-wit en de jacht is niet uniform, maar veelzijdig en gediversifieerd. En uw apparatuur moet dit weer geven - toegankelijk voor iedereen. Voordat we de vier kleuren tinten gekozen hebben, hebben we honderden van hen getest en zijn bezorgd over hun functie.

Neem contact met ons op over de levertijd

Robuust en standvastig dankzij de CerakoteTM-coating.
We hebben gekozen voor CerakoteTM. als een coating op basis van keramiek, deze technologie bied een uitstekende corrosiebescherming, uitstekende slijtvastheid, extreme hardheid en ongeëvenaarde duurzaamheid. In praktijkproeven bleek Cerakote TM tot 60% sterker dan Teflon coatings te zijn en wordt wereldwijd gebruikt door gerenommeerde wapenfabrikanten.

Veiligheid en bescherming:
Met de nieuwe standaard meegeleverde Softcovers, wordt de DOCTERsight C goed beschermd tegen weersinvloeden en is niettemin direct klaar voor gebruik indien nodig. De Softcovers kunnen snel en eenvoudig verwijderd worden in hectische situaties. De geïntegreerde 4-punts “verlies bescherming” bevestigd de kap nog beter aan de DOCTERsight C, die effectief voorkomt dat de kap eraf getrokken wordt. En in het zeldzame geval dat u de kap toch verliest, helpt de fel oranje kleur om de kap te vinden - zelfs onder ongunstige lichtomstandigheden.

Technical Data

Parallax balance:40 m
Reticle adjustment range cm/100 m (height x side):± 360 x ± 270
Illuminated dot coverage cm/100 m:10 (3.5 MOA) or 20 (7.0 MOA)
Dimensions (l x w x h) in cm:4.6 x 2.54 x 2.43
Weight (g):25
© 2009 - 2024 Schietsportspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel